Nota: Penyelam bertauliah ialah penyelaman tambahan $25/kereta kebal, perlu dibayar pada penghujung piagam (kerana ia bergantung pada berapa banyak penyelaman yang tetamu ingin/boleh lakukan).
Jadual:
Hari Penuh: 9 pagi - 5 petang
Separuh Hari: 5 jam
Lokasi Berlepas: Semua perjalanan yang disahkan berlepas dari " Virgin Gorda Yacht Harbour Marina. "
Pengangkutan: Kami boleh menjemput anda hampir di mana-mana di BVI, namun, terdapat bayaran pengambilan di luar kawasan sebanyak $222.00 untuk Sopers Hole, Jost Van Dyke dan Oil Nut Bay.
Syarat Pembayaran: Pengendali carter memerlukan borang tempahan yang telah diisi, yang akan dikongsi dengan anda sebaik sahaja kami menerima jumlah deposit, untuk mengesahkan tempahan.
Pilih bot pilihan anda
Isikan borang permintaan tempahan kami yang ringkas
Kami akan mengesahkan dalam masa beberapa jam
Bayar deposit & baki semasa carter
Syarat pembayaran kami dinyatakan di laman web kami. Ini berbeza-beza bergantung pada syarikat piagam dan wilayah. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai syarat pembayaran bot pilihan anda, sila hubungi kami. ATAU, sebaik sahaja kami menerima pertanyaan sewa bot anda, kami akan memberitahu anda tentang syarat pembayaran, jika ia berbeza daripada yang dinyatakan di laman web kami!
Hari yang baik snorkeling bersama keluarga saya seramai 6 orang. Perairannya tenang Dan hanya 6 kaki dalam tetapi hidupan marin itu menakjubkan. Malah menangkap udang galah.